Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10E

Match

IF VP Uppsala P99

0 - 9
Ekebyvallen
1 maj 2011
16:00

Lohärads IF Röd

Referat

Referat: IF VP Uppsala P99 - Lohärads IF Röd

Första seriematchen borta mot IF VP Uppsala på Ekebyvallen. Coacherna sade till grabbarna att ligga på med hög press från början, och det gjorde man mycket bra. A-K gjorde 1-0 tidigt i matchen, det var ett lång skott över målvakten. Han tog tag i misslyckad rensning av motståndarna. 2-0 gjorde Edvin på ett lååång skott, vilken kraft BomBom har när han får ren träff. 3-0 gjorde Max efter en jätte bra genomlöpning, skott och sedan tog han sin egen retur. 4-0 gjorde Johan, efter att tog ned en målvaktsretur, vann mark och sedan skott. 5-0 gjorde Max, återigen på en genomlöpning och efter ett bra snack med Zacke, som slog en kanon passning på yta till Max. Här drog Max målvakten innan han lade in den. 6-0, det var Max tredje mål för dagen. Återigen en genomlöpning, nu efter en kanon passning av Anton.
Halvtid.
I andra halvleken förtsatte vi med den höga pressen, ibland med lite för mycket folk framåt, det hände några gånger att vi tappade folk hem när VP vände spelet.
Jätte kul att se att våra ytterbackar vågade följa med upp i anfall. VP fick en straff, vet ej vad som hände, de slog den i stolpen. Domaren var bra, han till lät mycket, men det var lika åt båda hållen.
7-0 gjorde Lang efter en kanon bra genomlöpning. 8-0 gjorde Zacke, efter att ha missat några gånger. Men till slut gick bollen in. 9-0 gjorde Lang.
Kul att Samuel fick hålla nollan. Idag visade vi att spelet på yta i djupet hanterar vi jätte bra. Men vi måste bli bättre på att använda bredden, yttermittfältarna måste ut på bredd, även ytterbackarna. Skönt att vi inte blev avblåsta för felaktiga inkast idag. Alla gjorde en jätte bra insats idag, bra jobbat. Alla fick mycket speltid idag. Kan tänkta mig att den som var mest nervös idag under matchen, var Coach Mesch som inte var med.......

Andra möten i serien

ons 31 aug 2011, 18:30 Lohärads IF Röd - IF VP Uppsala P99 12 - 2